Επιστροφη στο blog και στις Δημιουργιες μου!

Επιστροφη στο blog και στις Δημιουργιες μου!

Άλλοι ξεκινούν να γράφουν με το κλασσικό:  “Αγαπημένο μου ημερολόγιο”….  εγώ ξεκινώ γράφοντας:

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ BLOG,

Μετά από πολύ καιρό αποφασίσω να επιστρέψω γιατί η αλήθεια μου έχει λείψει πολύ τόσο το blog μου αλλά και εσείς, που αν και δεν σας γνωρίζω, παρακολουθώ ότι διαβάζετε τα posts μου και τα μοιράζεστε.  Χαρά μου και τιμή μου!

Έκανα λοιπόν μεγάλη αποχή από το blog μου, έμπλεξα με διάφορα τα οποία δε μου άφηναν το χρόνο. Και μαζί με αυτά το ίδιο το blog μου είχε πατωθεί στα spam σχόλια.  Οπότε λέω πρέπει να γίνει κάτι και γι’ αυτό.  Ίσως να έχετε προσέξει ότι τα σχόλια (comments) στη σελίδα μου έχουν απενεργοποιηθεί… έστω προσωρινά μέχρι διόρθωσης του προβλήματος και εγκατάστασης εύκολων και πρακτικών εργαλείων για να μην μας συμβεί ξανά!  Έχουμε ακόμα δρόμο!  Παρόλο που ακόμα δεν έχω ανοίξει τα σχόλια, τα μηνύματα μου τα κοιτάζω. Μπορείτε λοιπόν να επικοινωνείτε μαζί μου είτε μέσω του Contact Form, Που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις σελίδες του blog, είτε απευθείας στο facebook μου ή με email. Περισσότερα για θέματα επικοινωνίας θα δείτε κάτω από το μενού About!

Έτσι λοιπόν επιστρέφω δριμύτερη και πιο αποφασισμένη! Πολλά τα έργα που έχω ήδη αρχίσει ταυτόχρονα όσον αφορά τις δημιουργίες μου, οπότε.. μείνετε συντονισμένοι 🙂  Θα σας τα παρουσιάζω σιγά σιγά με την ολοκλήρωση τους.  Οι γιορτές των Χριστουγέννων επίσης πλησιάζουν οπότε… εργαζόμαστε πυρετωδώς τόσο για δικά μας αλλά και για δώρα για εκλεκτούς φίλους.   Τόσο πολύ πυρετωδώς που μπορώ να δημιουργήσω όπου αυτό είναι εφικτό!  Ακόμα και όταν είχα πάει μια βόλτα στο… Κούριο (φωτο από Romos Kotsonis)

Κάποια από τα έργα θα είναι και προς πώληση αλλά μόνο με παραγγελία.  Θα αναρτηθούν φυσικά και στο eShop μας. Αναμονή!

Το σίγουρο είναι ότι όλες οι δημιουργίες μου θα φέρουν πια την προσωπική μου σφραγίδα, επισημαίνοντας διακριτικά ότι η δημιουργία αυτή είναι κατασκευασμένη με τα ….χεράκια μου!
Πολλές μικρές αλλαγές που ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα καταφέρω να σας τις μεταφέρω!

Αυτά λοιπόν μόνο για αρχή!  Για να κάνω αισθητό το… Come Back μου.. χα χα χα..
Επιφυλάσσομαι!!!

Με την αγάπη και τα φιλιά μου! <3