Το καπελακι μου στραβα φορεσα κι αντε γεια χαρα…

Το καπελακι μου στραβα φορεσα κι αντε γεια χαρα…

Καλοκαίρι Καλοκαιράκι… παραλία, μπάνιο, μπικίνι αντηλιακό και… ΚΑΠΕΛΑΚΙ!!

Καπελάκια διακοσμητικά, καπελάκια μπρελόκ, καπελάκια του χειμώνα και φυσικά..τα πιο διαδεδομένα… Καπελάκια παραλίας!!!
Ας μην ξεκινήσω να γράφω περί ιστορίας του καπέλου, τις διάφορες μόδες κλπ κλπ… και να επικεντρωθώ στη δημιουργική μου δραστηριότητα που μέχρι στιγμής έχω φτιάξει διάφορα καπελάκια κυρίως παιδικά!

Η ιδέα του καπέλου ξεκίνησε όταν έπρεπε να σκεφτώ ένα project για τις αρχάριες μαθήτριες μου, που μόλις έμαθαν βασικές πλέξεις στο βελονάκι! Ηθελα λοιπόν να φτιάξουμε κάτι πιο προωπικό για εμάς.. και όχι για τον οποιοδήποτε άλλο!  Κάτι που οι μαθήτριες μου δέχτηκαν με εθουσιασμό!

Δεν πρόλαβα να τελειώσω το δείγμα μου, και οι παραγγελίες άρχισαν να πέφτουν σε σημείο που ομολογώ πως αγχώθηκα γιατί δεν ήξερα πως να τα προλάβω!  Τελικά τα κατάφερα… αν και λιγάκι πιεστηκα λόγω έλλειψης χρόνου! Μεγάλη η χαρά όμως όταν ολοκληρώνεις ένα έργο.. το κάθένα με το δικό του χαρακτήρα όπως αυτός ταιριάζει σε αυτόν που θα το φορά!  Πάντοτε βεβαια αφήνοντας το δικό μου …touch!!!

Σας παρουσιάζω λοιπόν 3 παιδικά καπελάκια!  Πάντα στα παιδικά χρησιμοποιώ βαμβακερό νήμα cotton!

Το κάθε καπελάκι έχει φυσικά το θέμα του:  γατάκια,  οκταποδάκια και φυσικά έχουμε το “μουσικό” καπέλο για το κοριτσάκι που μαθαίνει.. Φωνητική!!!
Καμαρώστε τα!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βασικό  Pattern για το Summer Brim Hat όπως το έχω γράψει εγώ με όλες τις μετρήσεις που χρειάζονται για τη δημιουργία του καπέλου (για παιδιά και ενήλικες), διατείθεται προς πώληση στην τιμή των 4,50 EUR. (Το απλό βασικό pattern περιλαμβάνει οδηγίες για το πως θα μετρήσετε το κεφάλι, περιλαμβάνει τον πίνακα μετρήσεων, και δίνει το βασικό σχέδιο του καπέλου.  Τα χρώματα που θα συνδιαστούν και τα επιπερόσθετα σχέδια που διακοσμούν τα καπελάκια και που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν περιλαμβάνονται, αφού αυτά εξαρτώνται από το γούστο και τις προτιμήσεις του ατόμου που θα το φτιάξει και θα το φορέσει.)
Θα το βρείτε επίσης στο eshop μας όπου θα δείτε και άλλα έργα και δημιουργίες που διατίθονται προς πώληση ή με παραγγελία.
Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που ακολουθεί. Θα επικοινωνήσουμε μαζι σας για να το διευθετήσουμε.